widgets

duminică, 15 februarie 2015

DECLARAŢIA 230 – DONEAZĂ 2% pentru Parohia Ortodoxă Deva VI “Adormirea Maicii Domnului”

“Încă ne rugăm pentru cei ce aduc daruri şi fac bine în sfântă şi întru tot cinstită biserica aceasta, pentru cei ce se ostenesc, pentru cei ce cântă şi pentru poporul ce stă înainte şi aşteaptă de la Tine mare şi multă milă.”  (ectenia întrerită)

Și anul acesta vă invităm să deveniţi împreună binefăcători în împlinirea tuturor proiectelor ce sunt în desfăşurare. Oricine dintre dumneavoastră poate sprijini acum aceste proiecte fără nici un cost, datorită prevederilor Codului Fiscal care oferă tuturor cetăţenilor posibilitatea de a direcţiona 2% din impozitul pe venit către o organizaţie nonprofit. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie ci este de fapt o parte a bugetului de stat care este direcţionată de către fiecare cetăţean în parte către sectorul neguvernamental.

Mulţumim tuturor celor care au direcţionat şi în anii anteriori cei 2% din impozitul lor pe venit. 

Mai jos găsiți declarația 230 pre-completată cu datele parohiei noastre.

Pentru cazul în care realizați și alte tipuri de venituri decât salarii, puteți completa numai formularul 200. Vă încurajăm să transmiteți mai departe mesajul nostru. Orice susținere financiară va fi binevenită. Va mulțumim pentru sprijin!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu